صدف ها از قدیم الایام برای تزیین و زیورآلات استفاده میشدند. مروارید و صدف آبالون دارای رنگهای درخشان و رنگین تاب است.
آبالون متعلق به شاخه نرم تنان و دسته گاستروپودا (شکم پایان از جمله حلزونها) است. صدف آبالون به عنوان منبع غذایی برای فرهنگ های حاشیه اقیانوس آرام بسیار ارزشمند بوده و گوشت آن به عنوان یک غذای لذیذ در نظر گرفته میشود.
مردم مائوری نیوزلند آن را پائوا (Pāua) مینامند. نام آبالون (abalone) از کلمه اسپانیایی abulón گرفته شده است.
پوسته پائوا یک پوسته بسیار منحصر به فرد است که رنگ های کمانی زیبای سبز، آبی، صورتی و بنفش را نشان میدهد. به دلیل رنگبندی و نقشهای منحصربهفردش به «اوپال دریایی» نیز معروف است.
پوسته ها از کربنات کلسیم ساخته شده و در اقیانوس رشد میکنند. پوسته پائوا نیز یک غذای لذیذ مائوری است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |